Web
Analytics
SCHAPENLEREN ZITMEUBELEN IN- VERKOOP

 

onderhoud schapenleren meubelen:

UW MEUBELEN NOOIT VOCHTIG AFNEMEN!

Met de bijgeleverde bijenwas kunt u uw meubelen onderhouden. Doe dit door eens per 2 maanden de zittingen, en de armleuningen in de was te zetten. Daarnaast zet u de meubelen 2 keer per jaar volledig in de was. Eventueel 3x per jaar als u last heeft van erg droge lucht of als uw meubelen direct naast een open haard of warmtebron staan. 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Gebruikt altijd katoenen doeken of  viscose doekjes.

Doe altijd een huishoudhandschoen aan (u poetst 5 minuten en moet een half uur uw nagels schoonmaken zonder handschoen). 

Breng de was roterend aan op de te poetsen delen aan. Laat dit minimaal een half uur intrekken. Na het intrekken wrijft u de was weer uit.  met een  viscose doek, met zachte en draaiende bewegingen er ontstaat dan een glans, Als u lang niet heeft gepoetst en het leer voelt nog schraal en dof  aan kunt u dit nog een paar keer herhalen DUS NIET DENKEN DAN MAAR EEN DIKKE LAAG. De juiste was is altijd verkrijgbaar bij  Arm schaap &Teaks at Home te Den Haag. U kunt de blikken was  bij ons halen of we kunnen het per post bezorgen.prijs 16,95 per blik van 375 ml kleuren zijn wit, licht, midden of donkerbruin , rood en zwart bezorgen tot 10 kg 9,50 

buiten Nederland 18,50 per 10 kg

ps.

gelieve geen was te gebruiken van de drogist, daar er meestel siliconen in zitten die het leer een plastic uiterlijk geven, en reparatie cq kleuren niet meer mogelijk is.

www.teaks.nl 

www.armschaap.nl